Organisatie

Lesscher IT weet waar IT om draait: steeds meer om de perfecte beschikbaarheid van applicaties en data. Overal, altijd en op elk apparaat. Daarom zijn we continu op zoek naar kennis van de allerlaatste en de allerbeste technologie en zetten ze op maat in bij onze klanten. We proberen vernieuwend te te zijn. Dingen doen die nog niet eerder gedaan zijn. Maar wel met gezond verstand. Dat betekent pasklare oplossingen waar het kan, maatwerk waar het nodig is. En ondersteuning als er problemen zijn.

Lesscher IT maakt onderdeel uit van de Odin Groep waar ruim 320 mensen werken. Daarvan werken 75 mensen op commerciële en technische functies bij Lesscher IT.We onderscheiden de volgende afdelingen:

Verkoop

Een goede mix van junior en senior IT-adviseurs - met ieder hun specialisme - zorgen voor een salesteam dat elke klant van gedegen advies kan voorzien.

Consultancy & Projecten

Ervaren en professionele projectmanagers die zorgen dat projecten met de juiste kwaliteit, tijdig en binnen het afgesproken budget worden opgeleverd. Vakkundige projectengineers die zorgen voor advies op maat en de implementatie en migratie van de verschillende oplossingen geruisloos laten verlopen.

Beheer & Support

Een specialistisch team dat als een verlengstuk van de klant fungeert. Deze ervaren engineers voeren proactief (remote) beheer uit en zijn altijd beschikbaar voor onderhoud en support van de complete ICT omgeving van de klant.

Werksfeer

De werksfeer bij Lesscher IT is uitstekend. Medewerkers zijn trots en gedreven. Wij gaan voor elkaar door het vuur. En dat merken onze klanten. Met de nieuwste technologie kunnen zij het verschil maken. Dat drijft ons om weer te werken aan een nieuw, volgend project.

Uitstekende werksfeer

Lesscher IT is trots op haar ruim 75 medewerkers. En wij ook op Lesscher IT. Waarom? Omdat we ons thuis voelen in de no-nonsense sfeer en nuchterheid van het bedrijf. Met beide benen op de grond. Niet alleen de medewerkers, ook de managers en directie.

Platte organisatie

In onze organisatie zijn de processen goed geregeld en de communicatie loopt vlot en kordaat. De structuur houden we bewust zo plat mogelijk. Op deze wijze zijn we in staat om snel te schakelen en bij te sturen waar nodig. Dat betekent ook dat we veel verantwoordelijkheid bij onze medewerkers leggen. Wij werken vol passie in teamverband. Hierdoor zijn we gemotiveerd en hebben allemaal het doel helder voor ogen.

Lef

Er heerst een ondernemende cultuur waarin met visie en lef geïnvesteerd wordt in nieuwe diensten zoals cloudservices en datacentra. We willen voorop lopen. Onze specialisten vinden het leuk om uit te blinken in hun vakgebied. Om samen met collega's onze klanten te helpen en voorgestelde oplossingen te realiseren. Maar ook om zelf verantwoordelijk te zijn voor het resultaat.

Ontwikkeling

In deze cultuur krijg je de kans om door te groeien. Je kunt jezelf continue ontwikkelen door training en het opdoen van ervaring. Het blijft niet bij een theoretisch plaatje. We geven hier praktische aandacht aan en doen het dan ook!

Wij volgen onze medewerkers en bieden hen een zichtbaar pad aan, waarop diverse momenten keuzes moeten worden gemaakt. Ga je de breedte in of de diepte? Ga je jezelf ontwikkelen op dezelfde afdeling (van junior naar senior) of ontwikkel jij je verder naar een andere afdeling (van servicedesk naar projectleiding). Alles is bespreekbaar. In nauw overleg met je manager besluit je wat haalbaar en verstandig is en kijken we samen hoe wij je kunnen helpen het pad te bewandelen. Gewoon down to earth en duidelijk! Dat past precies bij onze cultuur.

Hoge partnerstatus

Bij Lesscher IT willen we graag de hoogste partnerstatus hebben voor onze klanten. Wij investeren in de producten van de A-merken waar we mee werken. Dat betekent voor jou dat we je direct toegang bieden tot de beste trainingsmogelijkheden en kennissessies.