Eric Schut

In mijn werk ben ik veel met mensen bezig, zowel met onze bestaande klanten als potentiële. Gemiddeld heb ik één of twee afspraken op een dag, daarnaast ben ik intern aanwezig om adviezen uit te werken, projecten over te dragen en vraagstukken van klanten op te lossen.

Na het behalen van mijn bachelor diploma Commerciële Economie kon ik aan de slag bij Introweb (het huidige Previder) in Hengelo. Zij hielden zich voornamelijk bezig met website hosting en het leveren van internetverbindingen aan de zakelijke markt. Dit in een tijd dat de Cloud nog maar een wolkje was. Vanuit deze organisatie ben ik bij Lesscher IT terechtgekomen, zij zochten destijds een adviseur om de dienst Werkplek Online te promoten en te positioneren.

Omdat het natuurlijk kan voorkomen dat een cloud oplossing niet volledig aansluit bij de wensen van een klant, heb ik mij ook verder ontwikkelt in het adviseren van onze maatwerk mogelijkheden. Hierdoor kan ik aan tafel bij de klant de juiste match maken tussen onze cloud propositie en on-site technologie. Uiteindelijk geniet ik als adviseur het meest wanneer we een bepaalde oplossing hebben geadviseerd en de klant ons na drie maanden verteld dat deze volledig aansluit bij zijn verwachtingen.

“Gestart in de tijd dat de Cloud, nog maar een wolkje was”

Naast werk zijn er natuurlijk ook hobby’s: Tennis, hardlopen, wintersport en alles wat met voetbal te maken heeft. Mijn voorliefde voor tennis en hardlopen betekent echter niet dat ik een solist ben. Integendeel. Het mooiste wat er is, is wat mij betreft samen genieten met vrienden en familie. Dit doen we het liefst op onze wintersportvakantie in Oostenrijk. En dan niet alleen het skiën, maar voornamelijk het samen feesten in de kroeg. Dit doen we ieder jaar met een hele club mensen: ouders, aanhang, vrienden en kennissen. Zeldzaam gezellig!

Ook werken bij Lesscher IT? Bekijk hier alle vacatures

Alle vacatures