Ben jij net afgestudeerd HBO ICT'er? En op zoek naar een baan waarin je je snel kunt ontwikkelen? Dan is de Lesscher Fast Track iets voor jou. Lesscher IT gaat hard en kan niet wachten om nieuwe technisch consultants in te zetten. Daarom hebben we een Fast Track ontwikkeld die je in 2 jaar klaarstoomt om zelfstandig uitdagende ICT-projecten te leiden.

Goede ICT specialisten die klaar zijn voor de toekomst. Dat is waar Lesscher IT naar op zoek is. Maar die zijn schaars hebben we gemerkt. Veel specialisten hebben moeite om in de veranderende IT wereld, waarin alles naar de cloud gaat, hun plek te vinden of te behouden. Van systeembeheerder doorgroeien naar consultant. Daar gaat het om. Wij zien in de afstudeerders van nu de toekomst. In jou dus. Maar deze marktontwikkeling is slechts ten dele opgenomen in het huidige curriculum. Aan ons dus om jou, de afgestudeerde, mee te nemen in de allernieuwste ontwikkelingen.

metro

Meelopen

Je wordt opgeleid voor een buiten- dienstfunctie. Dus het is niet meer dan logisch dat je vanaf dag 1 meegaat met een coach die je de dagelijkse praktijk laat zien. Je maakt kennis met de klant, onze projectaanpak en de mensen.

Certificering

Uiteraard is je technische kennis van groot belang. We helpen je alle relevante certificeringen te halen zodat jij een ICT-specialist van de toekomst wordt. VMware, Citrix en Microsoft zullen al snel tot je basiskennis behoren.

Verdieping

Bij Lesscher IT werken we met specia-lisaties. Je krijgt dus de mogelijk- heid om je vanuit de basiskennis in een bepaalde techniek op te werken tot een ware specialist.

Adviesskills

Bij Lesscher IT red je het niet met alleen technische kennis. Ook je vermogen om in een team te werken en richting een klant als evenwichtige adviseur te fungeren zijn van belang. Aan de hand van je coach en gerichte trainingen ontwikkel je je ook op dit vlak.

Als je deze stappen doorlopen hebt kun je binnen 2 jaar een technisch consultant zijn die in staat is zelf complexe IT projecten op te pakken. Net zoals je coaches hieronder.

logo vmware logo microsoft logo citrix logo netapp logo hp logo res software

Coaches

Tijdens de Fast Track zal je begeleid worden door een coach. Hij begeleidt je bij het leren van het vak. Want de "meester - gezel" werkwijze spreekt ons aan. Je kunt bij hen terecht voor de vak inhoudelijke vragen maar ook om te sparren over persoonlijke ontwikkel punten. Maar ook je andere collega's zullen altijd voor je klaar staan. Want wij geloven er in dat je succes niet in je eentje behaald, dat doe je samen.

Jacob van Ommen René Schepers Gerjon Kunst
Jacob van Ommen

Jacob van Ommen

Mijn naam is Jacob van Ommen en sinds 1996 werkzaam in de automatisering. In 2009 ben ik bij Lesscher IT begonnen in de buitendienst. Mede dankzij Lesscher IT heb ik de mogelijkheid gekregen om certificaten te behalen voor onder andere Citrix, Windows en RES Software. Wat ik leuk en uitdagend vind in mijn werk is dat ik een technische vraag van een klant moet vertalen naar een passende oplossing. Hierbij word je wel in het diepe gegooid, maar met goede begeleiding leer je hier heel snel heel veel.

"Je leert hier heel snel heel veel"

Rene Schepers

René Schepers

Als project engineer bij Lesscher IT weet ik als geen ander hoe het is om te groeien. Mede door het behalen van verschillende certificaten ben ik van netwerk engineer doorgegroeid naar mijn huidige functie. Ik vind het gaaf om constant in ontwikkeling te zijn. En dat is het mooie bij Lesscher IT: als je laat zien dat je die ambities hebt, dan kan je hier veel bereiken. Het is hard werken, maar nooit alleen!

"Als je ambities hebt kan je hier veel bereiken"

Gerjon Kunst

Gerjon Kunst

Als technisch consultant ben ik veel betrokken bij pre-sales, proof of concept en architectuurvraagstukken. Ontzettend leuk en uitdagend werk. Leuk omdat geen enkel vraagstuk hetzelfde is en je de kans krijgt om jezelf razendsnel te ontwikkelen. Uitdagend omdat je je bezig mag houden met nieuwe technieken en ontwikkelingen binnen je vakgebied en daarnaast de kans krijgt om certificeringen te behalen. Je wordt hier wel in het diepe gegooid. Gelukkig zijn er bij Lesscher IT altijd mensen die voor je klaar staan. Je staat er hier nooit alleen voor en we gaan er met z’n allen voor zorgen dat jij er in no time klaar voor bent om zelfstandig complexe technische vraagstukken op te lossen!

“Je staat er hier nooit alleen voor”.

De Odin Groep & Career Tracks

Het Lesscher Fast track is een van de vele sporen binnen Odin Career Tracks. De Odin Groep is de holding van Lesscher IT waarin diverse ICT bedrijven zijn ondergebracht.

Meer over Odin Groep Meer over Career Tracks
Odin Groep Career Tracks
Cloud

Waar zijn we goed in?

CLOUD!

Lesscher IT helpt veel bedrijven met een overstap naar de cloud en gebruikt daarbij innovatieve technologie. We zijn in staat om alle typen cloud (Private, Hybride en Public) in te richten voor de klant. Dat we daarbij onze eigen cloudomgeving, met online werkplekken en diverse gekoppelde diensten (zoals de recentelijk gelanceerde Telefonie Online), hebben en binnen de groep met een highend datacenter (Previder) kunnen schakelen geeft ons een enorme voorsprong.

Meer over onze cloud oplossingen

Werken bij Lesscher?

Hoe ziet dat eruit?

Bij Lesscher IT hechten we veel waarde aan informele contacten. Omdat veel collega’s buiten kantoor werken in een razendsnel tempo is het belangrijk om elkaar op vaste momenten op kantoor te treffen. Vaak gekoppeld aan een inhouse sessie. Die direct aangegrepen wordt om de onderlinge contacten te onderhouden en kennisuitwisseling te stimuleren. Soms met Pizza. Soms met een biertje nadien. En los van het werk heeft Lesscher ook de nodige bedrijfs- en afdelingsuitjes. Want er moet ook tijd voor ontspanning zijn vinden we bij Lesscher.

Wat bieden wij?

Een mooie kans om in sneltreinvaart technisch consultant te worden. En daarmee toekomst-proof vak te leren. Daarbij hoort een lange lijst van hetgeen wij bieden. Praktisch gezien:

  • Training en Certificeringen
  • Vast contract
  • Auto van de zaak
  • Smartphone en notebook
  • De leuke voordelen van werken bij een financieel sterk bedrijf; uitjes, feestjes, goede pensioenregeling, korting op ZKV, solide verzekeringen etc.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan snel je cv (liever uitgebreid dan te beknopt) en je motivatie op voor de Fast Track naar Technisch Consultant. Klik hieronder om te solliciteren. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van de Odin Groep.

Solliciteer direct

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen? Bel of stuur een bericht naar Odile Elshout, Recruiter Odin Groep (074 240 46 00) of Tim Timmerman, Directeur Lesscher IT (074 240 46 46).