Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Werken bij is Lesscher IT is samen in de voorhoede lopen van de technologie. We werken hard om  onze klanten oplossingen te bieden waarmee zij het verschil kunnen maken. We zijn uitermate trots op onze medewerkers. Dat tonen we graag, onder meer met een prima salaris.

Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Maar dat is niet alles. Naast een prima salaris bieden we onze medewerkers een goed en modern pensioen aan. We kunnen ons daarmee meten met de pensioenregeling van het rijk. Daarnaast hebben we alle medewerkers collectief, op kosten voor Lesscher IT, verzekerd voor toekomstige arbeidsongeschiktheid. Iets wat weinig werkgevers kennen. Maar we letten ook op kleine dingen zoals een winterbandenregeling indien je in een auto van de zaak rijdt….

En wil je verder komen? Dan betalen we graag de training of opleiding die je nodig hebt om in je functie te groeien. Daarnaast proosten we regelmatig in onze bar en vieren we zeer regelmatig onze gezamenlijke successen met bedrijfsuitjes en stimuleren we gezamenlijke sportieve activiteiten.