Zorgsector

Samen de zorg verbeteren door inzet van slimme ICT oplossingen.

Strategische ondersteuning, passend advies

#Zorg

ICT in de zorg

Lesscher IT verbindt zorgorganisaties met slimme ICT-oplossingen om veilig te werken aan een gezondere samenleving. Wij ondersteunen zorginstellingen en huisartsenpraktijken met onder andere veilige zorgwerkplekken, dataopslag en back-up systemen. Naast onze oplossingen voor het waarborgen van patiëntveiligheid en het integreren en koppelen van zorginformatiesystemen, bieden wij ook toekomstbestendige oplossingen zodat u mee kunt gaan in een razendsnel veranderende wereld. Lesscher IT is uw slimme ICT-partner in de zorg.

ICT heeft zonder twijfel een ondersteunende rol, maar kan wel degelijk ook een inhoudelijke bijdrage leveren aan de kwaliteit en efficiëntie in de zorg. De veranderende zorgmarkt vraagt om betaalbare en flexibele inzet van ICT. Voor de zorgsector hebben wij op maat gemaakte oplossingen en houden wij de zorg bereikbaar, kwalitatief hoogstaand en betaalbaar. Wij hebben hiervoor een aantal praktische ICT oplossingen als Werkplek Online, cloud storage en een cloud back-up. Deze oplossingen zijn uitstekend geschikt voor de zorg.


Werkplek Online

Lesscher IT heeft in nauwe samenwerking met verschillende zorginstanties het concept van de zorg werkplek ontwikkeld. Deze werkplek wordt geleverd via de cloud, veilig vanuit onze datacentra in Hengelo en is volledig beheerd. De werkplek voldoet aan de norm voor informatiebeveiligingen: NEN7510 en ISO270001. Daarnaast is er aansluiting op specifieke zorginfrastructuur, zoals bijvoorbeeld Het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Vraag een demo aan

Wifi as a Service

Overal en direct uw digitale zorgdossier bijwerken, flexplekken voor ambulante medewerkers en draadloos internet voor cliënten en bezoekers. Zomaar een aantal waardevolle toepassingen van een Wifi netwerk voor uw organisatie. Draadloos netwerkspecialist Ruckus ontwikkelde speciaal voor de Care&Cure sector Wifi in de Zorg. Dankzij dit unieke WLAN concept profiteert u van een hoogwaardige draadloos netwerk zonder zorgen om betrouwbaarheid, veiligheid en beheer.

Meer informatie

Telefonie Online

Goede bereikbaarheid is in de zorgsector van groot belang. Dat snappen wij bij Lesscher IT. Daarom bieden wij Telefonie Online aan. Met Telefonie Online belt u vanuit de cloud en bent u nooit meer onderhevig aan bijvoorbeeld storingen bij uw telefooncentrale. Daarnaast bent u bereikbaar op elk device via hetzelfde telefoonnummer.

Meer informatie

Microsoft Office 365

Office 365 van Microsoft maakt een enorme groei door in de zorg. Zorgorganisaties migreren in grote hoeveelheden naar de door Microsoft onderhouden cloud dienst. Office 365 biedt meerdere abonnementsvormen. Ieder abonnementstype biedt verschillende voordelen. Wij adviseren u graag bij de het maken van de juiste keuze.

Meer informatie

Deze module is niet correct geconfigureerd. Er is geen itemlist template ingevuld.