Partners & Certificeringen

Optimale processen en keurmerken.

Om voorop te kunnen lopen in je markt, moet je voorop lopen in je vak. Lesscher IT investeert graag in het behalen en behouden van relevante officiële certificeringen. En om gebruik te kunnen maken van de nieuwste en beste technieken, werken we samen met ‘s werelds toonaangevende merken. Dat resulteert in veel kennis en praktijkervaring, hoge partnerstatussen bij de diverse leveranciers én in dienstverlening van topkwaliteit!

ISO-certificeringen

Lesscher IT is gecertificeerd volgens ISO 9001 (kwaliteit), 14001 (milieuzorg) en 27001:2013 (informatiebeveiliging). Dat betekent dat wij voldoen aan alle gestelde hoge normen op de genoemde gebieden.

NEN7510

Onze NEN7510-certificering biedt (potentiële) klanten in de zorg de zekerheid van IT-platformen en processen die zodanig zijn ingericht dat ze voldoen aan de strenge eisen van deze sector. De norm NEN7510 is gericht op ‘het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie die benodigd is om patiënten verantwoorde zorg te kunnen bieden’.

Onze partnerstatussen zijn uw garantie voor topkwaliteit: