Over Lesscher IT

Een compleet antwoord
op al uw IT-uitdagingen?

Wij weten waar IT om draait

Over Lesscher IT

De technische mogelijkheden van de cloud zorgen voor veel meer flexibiliteit, schaalbaarheid en beschikbaarheid. Maar tegelijkertijd wordt de onderliggende techniek steeds complexer en moeten de kosten omlaag. Bovendien brengt het ideaal van ‘anywhere, anytime & any device’ ook lastige beveiligingsvraagstukken met zich mee. Dat vraagt om helder advies, gedegen technische ontwerpen, een efficiënte projectbenadering en slimme beheertools.


De kracht van Lesscher IT

Maximale beschikbaarheid van uw data en applicaties, overal, altijd en op elk apparaat? Dat kan alleen wanneer er sprake is van een perfect samenspel van de drie kerndisciplines in IT:

Adviseren

De consultants van Lesscher IT vertalen uw business-doelstellingen naar een helder advies. Dat betekent dat u niet per definitie de IT-omgeving krijgt waar u om vraagt. Maar wel de omgeving die u nodig heeft.

Lees meer

Bouwen

Lesscher IT ontwerpt infrastructuren met de zekerheid dat ze ook echt kunnen worden gebouwd − en de garantie dat de omgeving zich in de praktijk zal bewijzen. In de cloud, op locatie of in een hybride oplossing.

Lees meer

Beheren

U moet 24/7/365 kunnen vertrouwen op uw IT-omgeving. Daarom blijft Lesscher IT ook na een project of levering graag betrokken voor support, service, beheer en support. Alles wat nodig is om uw IT soepel draaiende te houden.

Lees meer

Ruim 25 jaar ervaring

In de loop van ruim 25 jaar heeft Lesscher IT een ijzersterke reputatie opgebouwd in de IT-wereld. Wij danken ons blijvende succes aan het feit dat we keer op keer vernieuwend zijn. Met internationaal toonaangevende topmerken investeren we in kennis en praktijkervaring. Zodat we u de flexibiliteit en schaalbaarheid kunnen bieden waarmee u het verschil kunt maken in uw business.

IT anno nu

Online altijd en overal kunnen werken willen we allemaal. Maar dan wel graag veilig en vooral betrouwbaar. Door deze ontwikkeling verandert de rol van IT: de gebruiker bepaalt, IT is facilitair. Lesscher IT helpt u effectief invulling te geven aan deze transitie.

Belangrijke partners

Lesscher IT heeft in de loop der jaren hechte banden opgebouwd met de grote IT-spelers in de markt en maakt gebruik van de oplossingen van toonaangevende merken uit de hele wereld. Zo werken we nauw samen met Microsoft, HP, Citrix, VMware, RES Software, Cisco, NetApp, Trend Micro, McAfee en GFI. Bij deze topmerken hebben we veelal de hoogste partnerstatussen. Klik hier voor meer informatie over onze partners en certificeringen.

De synergie van de Odin Groep

Lesscher IT is onderdeel van de Odin Groep: een veelzijdige ICT-organisatie die bestaat uit meerdere bedrijven met elk hun eigen focus. De onderlinge uitwisseling van kennis en faciliteiten leidt tot uiterst vruchtbare synergie − ook voor onze klanten.

Naar odin-groep.nl