Secure Networking

De veiligheid die uw dataverkeer verdient

U wilt de zekerheid dat uw dataverkeer op een veilige manier door uw netwerk wordt geloodst, zonder risico’s van inbreuk of verlies. Lesscher IT biedt alles wat nodig is om te voldoen aan een goede beveiliging van uw IT-omgeving. Zorg met een goede netwerkbeveiliging ervoor dat u kunt vertrouwen op uw bedrijfsnetwerk. Dit noemen wij Secure Networking.


Is mijn organisatie voldoende beveiligd tegen internetbedreigingen?

Internetdreigingen als ransomware zijn voor elke organisatie een zeer reëel risico. Malware, virussen, spaminfecties en ransomware evolueren constant en worden steeds professioneler, geavanceerder en complexer. Zorg met een volledig geïntegreerde IT- beveiliging, van security firewall tot aan uw eindpunten, ervoor dat u beschermt bent tegen deze aanvallen en dat uw data veilig opgeslagen blijft.

Vraag een gesprek aan

Hoe kun je jouw organisatie direct beschermen tegen ransomware?

Lees meer

Ben jij voldoende bestand tegen ransomware-aanvallen?

Download de checklist

Netwerkbeveiliging in de praktijk

Lesscher IT kan u helpen bij het beveiligen van het netwerk. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees de klantcase van De Vrije Energie Producent of neem contact met ons op.

Download de klantcase


Waar wij kunnen helpen:

Lesscher IT biedt alles wat nodig is om op een verantwoorde manier invulling te geven aan Secure Networking. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met de volgende oplossingen:

Managed Wireless

Een draadloos netwerk is per definitie kwetsbaarder dan een fysieke infrastructuur. Lesscher IT biedt alles wat nodig is om het dataverkeer over uw wireless netwerk te stroomlijnen en te beveiligen.

Switching

Met behulp van doordachte Switching kunnen wij niet alleen de capaciteit en de snelheid van uw netwerk vergroten, maar kunnen we uw infrastructuur ook veiliger en beter beheersbaar maken.

Connectivity

Lesscher IT biedt uitgebreide mogelijkheden om met behulp van slim gekozen verbindingen de beschikbaarheid van uw netwerk op de veiligst mogelijke manier te waarborgen.

Unified Threat Management

Lesscher IT biedt een complete aanpak om uw netwerk te beveiligen tegen kwade invloeden van buitenaf, zoals spam, virussen en cyberaanvallen.

Vijf aandachtspunten om uw bedrijf beter te beveiligen

Lees meer