Application Desktop Delivery

Weet u of uw applicaties beschikbaar zijn wanneer collega’s daarom vragen?

#ApplicationDesktopDelivery

Demo Werkplek Online

Application & Desktop Delivery

Perfecte balans tussen beschikbaarheid, beheersbaarheid en beveiliging

Beschikbaarheid van data en applicaties is de sleutel tot productiviteit en rendement. Dat is al jaren zo. Maar de rolverdeling tussen technologie en gebruiker is veranderd. Toen ICT nog nieuw en tamelijk star was, vormde het dé bepalende (en beperkende) factor. Inmiddels is de technologie zo veelzijdig dat het de gebruiker is die de toon zet. Met als voornaamste eis: maximale vrijheid en flexibiliteit.


Herkent u dit?

Maximale beschikbaarheid van data en applicaties is een mooi en belangrijk streven. Maar het brengt voor u ook lastige nieuwe vragen met zich mee.

  • Hoe houdt u het beheersbaar, zeker met al die verschillende devices die uw medewerkers willen gebruiken?
  • Hoe zorgt u ervoor dat data en applicaties in elke situatie veilig kunnen worden ontsloten, zonder dat uw gebruikers daarbij weer ernstig in hun vrijheid worden belemmerd?
  • Hoe ontsluit u oude applicaties op een nieuw platform?

Welke oplossingen liggen voorhanden:

Lesscher IT heeft de techniek in huis om beschikbaarheid, beheersbaarheid en beveiliging perfect voor u in balans te brengen. Wij bieden daartoe de volgende oplossingen:

Server Based Computing

Het toppunt van beheers- en beveiligingsgemak in de lokale infrastructuur: de server doet het zware werk, via de werkstations (‘thin clients’) worden alleen beeldscherminformatie, toetsenbordaanslagen en muisbewegingen uitgewisseld.

VDI (Virtual Desktop Infrastructure)

In een VDI-omgeving kan men online werken op een thin client alsof het een compleet geïnstalleerd lokaal werkstation is, dankzij desktopvirtualisatie in het datacenter. Bovendien maakt een dergelijke omgeving IT-beheer zeer eenvoudig.

Hosted Apps

Hosted apps geven gebruikers op abonnementsbasis complete toegang tot applicaties via de cloud. De gebruikers krijgen via hun webbrowser dezelfde functionaliteit geboden als bij een lokale installatie.

Lesscher Werkplek Online

Werkplek Online is een Windows desktop die draait in de cloud van Lesscher IT. U logt in via een website en heeft direct toegang tot e-mail, agenda, documenten, de diverse Microsoft- applicaties en eventueel zelfs uw (bedrijfs)specifieke applicaties.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is de online versie van het bekende Microsoft Office-pakket. Office 365 draait ook in de cloud van Microsoft. U werkt altijd met up-to-date programma's en hoeft geen lokale software meer te installeren

Bent u klaar voor de cloud? Maak kennis met Werkplek Online!

Vraag een demo aan