WiFi as a Service

Een complete en schaalbare WiFi plug&play-oplossing.

#WiFiasaService

WiFi as a Service

Steeds meer organisaties kiezen voor de flexibiliteit van een WiFi-netwerk. Lesscher IT biedt dé complete en schaalbare WiFi plug&play-oplossing. Met WiFi as a Service (kortweg WaaS) - onderdeel van Pasklaar Online - bieden we u perfecte prestaties tegen een scherpe prijs en volledig beheerd door Lesscher IT.


Beproefde technologie: Ruckus Wireless

Lesscher IT heeft gekozen voor ZoneFlex van Smart WiFi-specialist Ruckus Wireless. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de unieke BeamFlex-technologie. Deze intelligente antennetechniek zorgt voor een maximaal signaal, een hogere doorvoersnelheid en een stabiele verbinding, ook wanneer gebruikers in beweging zijn. De access-points omzeilen automatisch elke bron van WLAN-interferentie. Zo presteert uw WiFi altijd optimaal.

Uw voordelen op een rij

  • tot 3 keer betere performance en bereik
  • tot 8 keer betere dekking
  • maximale energie-efficiëntie
  • maximale stabiliteit
  • optimale prijs/kwaliteit verhouding

De laagste TCO

ZoneFlex is eenvoudig en snel te installeren, configureren en uit te breiden. Daarbij biedt Ruckus meer features en functionaliteit dan andere fabrikanten, terwijl er voor een netwerk vaak minder access points nodig zijn. De Total Cost of Ownership is daardoor lager dan bij welke andere oplossing ook.

Minimale investering

Door WiFi-as-a-Service aan te bieden hoeft u geen kostbare investeringen te doen in nieuwe apparatuur. Voor een vast bedrag beschikt daarmee over een stabiel, beheerd en optimaal presterend draadloos netwerk.

Download de leaflet