Werkplek Online

Overal en altijd uw werkplek beschikbaar

#WerkplekOnline

Demo Werkplek Online

Werkplek Online

Werkplek Online is een Windows Desktop die overal en altijd via internet beschikbaar is. De werking is simpel. U logt in via een website en heeft direct toegang tot email, agenda, documenten en de diverse Microsoft applicaties. Werkplek Online is daarmee een volwaardige vervanger van een lokale werkplek met alle dure servers en licenties van dien. U betaalt een vast bedrag per gebruiker, per maand. 


Werkplek Online Basis

Werkplek Online is een door Lesscher IT beheerde en gehoste werkplek die via internet beschikbaar is. Dus geen eigen infrastructuur en IT beheer! Flexibel en betrouwbaar. De basis werkplek bestaat uit:

  • Windows werkplek incl. Citrix en RES licenties
  • 500MB schijfruimte
  • Hosted Exchange met 1GB opslag
  • Support
Direct bestellen

De voordelen

Hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid

Werkplek Online is ideaal voor bedrijven die niet vooraf willen investeren in (zware) IT omgevingen maar wel willen profiteren van de laatste technologie. Uw werkplek draait op een highend platform in de veilige datacenters van Lesscher IT. Hierin draait altijd een tweede 'schaduw' omgeving mee en worden continu backups gemaakt. Support en beheer van uw ICT omgeving verzorgen wij voor u.

Flexibel en overzichtelijk

Nieuwe gebruikers zijn makkelijk aan te maken en hebben direct toegang tot centrale functionaliteiten als een agenda en een eigen fileserver. Zonder moeilijke licenties. Er wordt per gebruiker afgerekend voor de functionaliteit. U heeft altijd recht op de laatste versies en updates worden - in overleg - automatisch en kosteloos voor u uitgevoerd.

Geen IT-infrastructuur

Wanneer u kiest voor deze oplossing, dan kiest u voor volledige outsourcing, dit betekent dat er geen servers meer bij u op locatie staan, enkel nog een router, switch, printers en de benodigde werkplekken.

Uw bedrijfsspecifieke applicaties

Ook uw bedrijfsspecifieke applicaties kunnen in uw online werkplek worden geïntegreerd. Daarvoor worden virtuele servers ingericht worden. Hierdoor zijn ook deze applicaties hardware matig redundant uitgevoerd en te benaderen via de online omgeving.


Uitbreiden

Werkplek Online Basis is uit te breiden met de volgende componenten:

MS Office

  • Office Standaard. Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Picture Viewer. € 12,95 p/m
  • Office Professional. Aanvullend: Access en Plusher. € 17,95 p/m

Applicaties

Bedrijfsspecifieke software kan worden opgenomen in Werkplek Online door middel van de onderstaande VPS (Virtuele Servers).

VPS Express basis, 1GB, 1CPU, 10GB  € 39,- p/m
VPS Express Windows, 4GB, 1CPU, 40GB € 69,- p/m
Uitbreidingen  
VPS Beheer € 30,- p/m
1 vCPU
 € 18,- p/m
1 MEM/GB € 9,- p/m
 10 GB Storage € 3,60 p/m

Support

Support 2. Aanvullende support bij Meldingen en Wijzigingen. Maximaal 2 personen (supportcoördinatoren) hebben toegang tot de Servicedesk van Lesscher IT om deze meldingen en wijzigingen door te geven. Lesscher IT geeft dus indirect support aan de eindgebruikers. 45 minuten van elke melding en/of wijziging worden kosteloos opgepakt. Extra tijdsbesteding vindt plaats op basis van nacalculatie. € 8,95 p/m.

Support 3. Rechtstreeks support aan alle eindgebruikers binnen de organisatie met uitzondering van wijzigingen. De eerste 30 minuten van elke melding worden kosteloos opgepakt. Meldingen en wijzigingen van de supportcoördinator zijn de eerste 45 minuten gedekt door de overeenkomst. Extra tijdsbesteding vindt plaats op basis van nacalculatie. € 22,95 p/m.