Virtual Private Server

Een online back-up van uw hele virtuele omgeving.

#VirtualPrivateServer

Virtual Private Server

Een Virtual Private Server (VPS) is een virtuele server die gehuurd kan worden vanuit de Lesscher IT Cloud. De Lesscher IT Cloud is gebaseerd op Cloud-OS van Microsoft. De Cloud draait in twee datacenters van ons zusterbedrijf Previder.


Express Virtual Private Server

Een Express Virtual Server is beschikbaar in één datacenter. Bij uitval van een host zal de downtime beperkt blijven tot de tijd die nodig is om een Virtual Private Server met OS en software op te starten. Tijdens een dergelijke calamiteit kan echter wel vermindering van de performance merkbaar zijn. Uitval van een enkele harddisk heeft geen invloed op de uptime van deze Virtual private Server. Uitval van het volledige storage systeem of meerdere servers zal downtime tot gevolg hebben.

DR Back-up

Dagelijkse snapshot, zeven dagen bewaartermijn.

Optionele back-up

Application aware Back-up


Premium Virtual Private Server

Een Premium Virtual Server is beschikbaar in twee geografisch gescheiden datacenters en wordt gerepliceerd via een glasvezelverbinding. Uitval van een component of zelfs uitval van een volledig datacenter heeft maximaal 5 minuten dataverlies tot gevolg. De downtime blijft daardoor beperkt tot de tijd die nodig is om een Cloud Server met software op te starten. Het is daardoor bij uitstek geschikt voor hosting van bedrijfskritische toepassingen.

Replicatie

Asynchrone replicatie van minder dan 5 minuten

Redundantie

Redundantie over twee datacenters

DR Back-up

Dagelijkse snapshot, zeven dagen bewaartermijn

Optionele back-up

Application aware Back-up


Resources