Pasklaar Online

Wél de geavanceerde mogelijkheden
maar niet de hoge kosten.

#PasklaarOnline

Pasklaar Online

Bent u op zoek naar een zakelijke oplossing vanuit de cloud dat ook betaalbaar is? Met Pasklaar Online biedt Lesscher IT het beste van twee werelden: wél de mogelijkheden van de meest geavanceerde systemen, maar niet de hoge kosten. Met Pasklaar Online kunt u profiteren van onze cloudoplossing dat specifiek gebouwd is voor zakelijk gebruik. Een betrouwbare, betaalbare en uiterst stabiele oplossing rechtstreeks uit de eigen cloud van Lesscher IT. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen en beheren van cloudoplossingen zijn we in staat om de perfecte IT-omgeving samen te stellen voor elke organisatie. Pasklaar, maar toch op maat.Werkplek Online

De naam Werkplek online zegt het al. Werkplek Online is een Windows desktop die overal en altijd via internet beschikbaar is. U logt in via een website en heeft direct toegang tot e-mail, agenda, documenten en de diverse Microsoft- applicaties.

Lees meer

Telefonie Online

Een zakelijke werkplek kan natuurlijk niet zonder goede telecommunicatie. Met Telefonie Online bent u voorzien van alle gemakken ineen: VoIP, conference calling, agendabeheer, chatten en videobellen. 

Lees meer

Back-up Online

Met Back-up Online zijn uw belangrijkste gegevens veilig opgeslagen in de cloud. Zelfs wanneer u gebruikt maakt van een gevirtualiseerde omgeving, kunt u met Back-up Online altijd en overal blijven werken. 

Lees meer

WiFi as a Service

U kunt pas echt goed werken, wanneer uw beschikking heeft over een goed WiFi-netwerk. Met WiFi as a Service heeft u geen omkijken naar de inrichting en het beheer ervan. Just plug & play

Lees meer

Alles wat u moet weten over de cloud. 

Download de whitepaper