Office365

Werken vanaf elke locatie en op elk device!

#Office365

Office 365

Office 365 is een online versie van het bekende Microsoft Office pakket. Door het online karakter werkt u altijd met up-to-date programma's en hoeft u geen lokale software meer te installeren. Office 365 heeft tevens enkele aanvullende functionaliteiten.

Office WebApps

Office Web Apps zijn praktische online-invoegtoepassingen voor Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Microsoft OneNote waarmee u via een webbrowser direct en eenvoudig toegang hebt tot documenten. De documenten kunnen tevens gelijktijdig door anderen worden bewerkt.

E-mail en agenda

Met Office 365 beschikt u over een professionele en eenvoudige e-mailoplossing waarin u e-mail, agenda's en contactpersonen kunt bekijken vanaf bijna elke locatie via een pc, laptop of mobiel apparaat. Microsoft Forefront Online Protection zorgt hierbij voor een effectieve bescherming van uw bedrijf tegen virussen en spam.

Websites en samenwerking

In Microsoft SharePoint Online is de beproefde en vertrouwde SharePoint Server-technologie die beschikbaar is als een webservice. Uw bedrijf kan dus profiteren van de voordelen van de cloud. Gebruik deze service om intranet- en extranetsites en openbare websites te maken voor de autorisatie van documenten en informatie voor collega's, partners en klanten.

Chatten en online vergaderingen

Met Microsoft Lync Online kunt u met de juiste persoon communiceren via chatberichten, Lync-videogesprekken of onlinevergaderingen via de Office-toepassingen. Via een groot aantal aanwezigheidsfuncties, de chatvoorziening, audio- en videogesprekken, onlinevergaderingen en het delen van uw bureaublad kunt u altijd in contact blijven en hebt u meteen een overzicht.

Office Professional Plus

Maak de beproefde en vertrouwde Office-bureaubladtoepassingen, die naadloos verbonden zijn met de cloud, beschikbaar voor uw medewerkers. Hiervoor wordt een flexibel licentiemodel gebruikt waarvoor per gebruiker en naar verbruik wordt betaald. (Onderdeel van het E3 & E4 tarief, maar ook afzonderlijk beschikbaar.
Voordelen

Hieronder vindt u een opsomming van de voordelen van Office 365 verdeeld over bedrijven
met minder dan 25 werknemers en bedrijven met meer dan 25 werknemers.

Bedrijven < 25 werknemers

Email en agenda

Met Office 365 hebt u toegang tot een professionele e-mailoplossing waarin u e-mail, agenda's en contactpersonen kunt bekijken vanaf bijna elke locatie via een pc, laptop of mobiel apparaat. Deze oplossing biedt tevens het hoogst mogelijke niveau van bescherming tegen virussen en spam.

Office WebApps

Office Web Apps zijn online-uitbreidingen van Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Microsoft OneNote. Met deze apps hebt u direct via een webbrowser en mobiel apparaat eenvoudig toegang tot documenten en kunt u ze bewerken.

Websites en samenwerking

Met SharePoint kunt u personen binnen en buiten uw bedrijf toegang geven tot grote bestanden via websites met wachtwoordbeveiliging. De documenten kunnen tevens gezamenlijk worden bewerkt. U kunt ook websites ontwerpen voor uw bedrijf.

Chatten en online vergaderingen

Met Microsoft Lync Online kunt u met de juiste persoon communiceren via chatberichten, Lync-videogesprekken of onlinevergaderingen via de Office-toepassingen.

Gegarandeerde beschikbaarheid van 99.99%

Office 365 is veilig en betrouwbaar en levert hoge prestaties. Ook de serviceovereenkomsten zijn duidelijk. We garanderen 99,9% beschikbaarheid van de service, betrouwbare bescherming van uw gegevens en altijd de nieuwste beveiliging tegen virussen en spam.

Bedrijven > 25 werknemers

Eenvoudig IT-beheer

Office 365 is gebaseerd op de beproefde en vertrouwde Office-interface. Uw IT-medewerkers zullen dus snel bekend zijn met de nieuwe technologieën.

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid is geïntegreerd in onze architectuur. Geografische locatie speelt hierbij geen enkele rol meer. U beschikt dus altijd over het juiste technologieniveau en kunt dit aanpassen aan veranderende of cyclische vereisten.

Productiviteit in de cloud

Al uw medewerkers hebben toegang tot dezelfde hulpprogramma's, zodat ze via hun pc, telefoon of browser productief kunnen werken, vanaf bijna elke locatie, in realtime en met verbeterde beveiliging.

Optimale kosten-batenverhouding

Vanwege de naadloze integratie van cloudvoorzieningen en lokale functionaliteit kunt u uw IT-infrastructuur zodanig indelen dat de voordelen van de cloud worden gemaximaliseerd terwijl de kosten tot een minimum worden beperkt.


Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een opsomming van de vragen die bij ons het meest zijn binnengekomen. Het zijn natuurlijk niet alle vragen die we beantwoorden.

Wat is Office 365?

Microsoft Office 365 voor freelancers en kleine bedrijven is een abonnementsservice waarin de Microsoft Office Web Apps worden gecombineerd met een set webprogramma's die gebruiksvriendelijk en eenvoudig te leren zijn, die met uw bestaande hardware werken en die een hoog niveau van beveiliging, betrouwbaarheid en beheer bieden die u nodig hebt voor uw zakelijke activiteiten.

Waarom heb ik Office 365 nodig?

In de hedendaagse concurrerende wereldmarkten hebben bedrijven een technologie nodig die flexibiliteit biedt en die toegevoegde waarde levert voor het bedrijf. Deze doelstellingen kunnen worden behaald met cloudservices. Ze geven gebruikers toegang tot productiviteitsprogramma's met vele functies en bieden tevens eenvoudiger beheer en onderhoud van bedrijfssystemen. Dit betekent dat IT-afdelingen en bedrijven meer tijd hebben om zich te richten op initiatieven die een voorsprong op de concurrentie opleveren.

Is Office 365 een cloudservice?

Office 365 is een cloudservice, maar is daarnaast nog veel meer. Met bepaalde Office 365-tarieven hebt u toegang tot beproefde en vertrouwde Office-toepassingen die lokaal op uw pc zijn geïnstalleerd, maar die zijn gedownload en gelicentieerd vanuit de cloud. Deze tarieven voor de Office 365-service vormen een uitbreiding van de functionaliteit doordat de Office-toepassingen worden gecombineerd met de nieuwste versies van onze productiviteitsservices in de cloud – Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online. Met een combinatie van deze services beschikt u over de meest uitgebreide productiviteitsoplossing voor de vereisten van uw bedrijf.

Hoe kan ik overschakelen van Business Productivity Online Suite naar Office 365?

Office 365 vervangt de Business Productivity Online Suite. Zakelijke klanten kunnen informatie over de aanschaf krijgen van Microsoft-verkoopmedewerkers of Microsoft-partners. Deze contactpersonen hebben ook informatie over volumelicenties. Klanten die momenteel gebruikmaken van BPOS, kunnen binnen 12 maanden na de algemene release van Office 365 in 2011 overschakelen. Op ons blog en in het nieuwe Office 365 Transition Centre vindt u meer informatie, advies en uitleg over de overgang.

Kan ik Office 365 gebruiken terwijl we geen kennis hebben? Hoeveel kost het?

Het eenvoudige maandabonnement voor Office 365 voor freelancers en kleine bedrijven biedt een gebruiksvriendelijke set webprogramma's voor kleine bedrijven, onafhankelijke adviseurs en freelancers. Office 365 voor freelancers en kleine bedrijven bevat de productiviteitsprogramma's van hoge kwaliteit waarmee gebruikers al bekend zijn en die toegang bieden tot e-mail, belangrijke documenten, contactpersonen en agenda's vanaf bijna elke locatie via bijna elk apparaat. Er zijn al abonnementen verkrijgbaar voor € 4,90 per maand per gebruiker. Office 365 heeft tevens een hoog beveiligingsniveau en een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9%.

Vervangt Office 365 Office Live Small Business?

Ja. Office 365 bevat de belangrijkste componenten van Office Live Small Business: e-mail, openbare websites en meer. Hoewel is nu niets anders is voor klanten van Office Live Small Business, zal de overgang naar Office 365 waarschijnlijk tussen het najaar van 2011 en het voorjaar van 2012 plaatsvinden. Klanten die hun accounts omzetten, kunnen drie maanden gratis Office 365 voor kleine bedrijven gebruiken.

Kan mijn school toegang krijgen tot Office 365?

Met Microsoft Office 365 voor onderwijsinstellingen beschikt uw instelling over dezelfde functies voor communicatie en samenwerking als andere organisaties overal ter wereld en bespaart u tevens tijd en geld. Naast deze voordelen kunnen scholieren en studenten via Microsoft Office 365 voor onderwijsinstellingen bekend raken met veelgebruikte softwareprogramma's die een essentieel onderdeel zijn van het arbeidsleven. Andere voordelen zijn de postvakken van 25 GB, mobiele toegang, teamwebsites, Office Web Apps en nog veel meer.

Wat betekent de zin "werken vanaf bijna elke locatie en op bijna elk apparaat"?

Met de Office 365-service kunt u vanaf bijna elke locatie en op bijna elk apparaat met e-mail, documenten en gegevens werken in een bekende productiviteitsomgeving. Hiertoe hebt u een geschikt apparaat nodig, een internetverbinding en een ondersteunde versie van de Internet Explorer-, Firefox- of Safari-browser. Voor toegang vanaf een mobiel apparaat zijn WiFi-functies vereist of moet het netwerk van een netwerkaanbieder toegankelijk zijn. Voor sommige mobiele functies is Office Mobile 2010 vereist, een onderdeel van bepaalde versies van Windows- en Nokia-telefoons. Office Mobile 2010 maak geen deel uit van de Office 2010-toepassingen, suites of Web Apps. Er zijn enkele verschillen in de functionaliteit van Office Web Apps, Office Mobile 2010- en Office 2010-toepassingen.


Probeer nu 30 dagen Office 365

Met Microsoft Office 365 kunt u werken vanaf elke locatie en op bijna elk apparaat. Office 365 is een slimme combinatie van Office Desktop en Microsoft Cloud Services. Download nu de 30 dagen proefversie voor 25 gebruikers.

Gratis proefversie aanvragen