Welke cloud past bij u? Welke cloud past bij u? Welke cloud past bij u?
Kies hier uw type cloud:
 • Private Cloud
  Private Cloud
  Uw eigen cloudomgeving. Lokaal (On premise) of in high tech Nederlandse datacenters (colocation). Dit is voor klanten die volledige controle over hun systemen willen behouden. On-premise heeft als nadeel dat er veel kosten gemoeid zijn voor o.a. beheer, personeel, licenties, stroomverbruik en hardware.
 • Hybride cloud
  Hybride cloud
  Een Hybrid cloudomgeving is een combinatie van een Private Cloud oplossing, gecombineerd met een Public Cloud oplossing. Hybrid cloudomgevingen zijn lastiger te bouwen en te beheren, maar bieden veel voordelen. Zo houdt u bijvoorbeeld privacygevoelige data in een On Premise omgeving of in uw Private cloud, maar geniet u wel van applicaties/diensten uit de Public Cloud.
 • Virtual Private cloud
  Virtual Private cloud
  Bij een virtual private cloudomgeving draait uw IT-omgeving in een datacenter op het platform van een cloudprovider. In het geval van Lesscher IT houdt dat concreet in dat uw data in twee Tier3+ datacenters staat, volledig gescheiden van andere bedrijven op een gedeelde omgeving. Hierdoor heeft u de veiligheid van Private Cloud en de schaalbaarheid van Public Cloud verenigd in één oplossing.
 • Financieel

  Financiële investeringen zijn op korte termijn niet noodzakelijk. Uw IT omgeving is nog niet afgeschreven en u hoeft op korte termijn niet te investeren in nieuwe apparatuur, mensen, opleidingen en licenties.

 • Technisch

  Natuurlijk wilt u een IT omgeving dat toekomst bestendig is en mee kan groeien met uw organisatie. De ontwikkelingen in de IT gaan snel. Om bij te blijven moet u regelmatig investeren of tevreden zijn met de techniek dat al wat langer op de markt is.

 • Security

  U vindt het belangrijk dat u weet waar uw IT omgeving staat en wie er toegang heeft. Een eventuele storing heeft daarentegen niet direct impact op de continuïteit van uw bedrijf.

"Wist u dat het merendeel van de organisaties met een on-premise oplossing
nadenkt over migratie naar een hybride of virtual private cloud?"
 • Financieel

  Heeft u onlangs nog geïnvesteerd in uw IT omgeving? Door te kiezen voor een hybride oplossing kunt u de huidige softwarelicenties en hardware gewoon meenemen naar de nieuwe hybride cloudomgeving. Tevens kunt u toch profiteren van de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van de cloud, zonder hoge investeringen in apparatuur.

 • Technisch

  Met de hybride cloud bent u verzekerd voor een hoge performance en betrouwbaarheid. Daarnaast hoeft uw IT beheerder zich minder bezig te houden met technisch onderhoud. Uw IT beheerder kan zich juist richten op belangrijke zaken zoals, de functionaliteit en beschikbaarheid van uw bedrijfsapplicaties en bedrijfsdata.

 • Security

  De hybride cloud heeft een bijzonder hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Daarnaast weet u precies waar uw IT omgeving draait en wie er toegang toe heeft. Uw IT dienstverlener kent de infrastructuur en kan u goed adviseren op het gebied van secure networking en business continuity.

"“Wist u dat de meerderheid van de organisaties (36%) een hybride cloudomgeving
zien als de beste toepassing voor hun organisatie?”
 • Financieel

  Bij een volledige cloudoplossing betaalt u alleen voor hetgeen dat u ook daadwerkelijk nodig heeft. Daarnaast hoeft u geen investeringen te doen op het gebied van hardware, opleidingen en personeel. De cloud wordt immers volledig beheerd door uw IT automatiseerder of cloudaanbieder.

 • Technisch

  De cloudomgeving van Lesscher IT is van hoogwaardige kwaliteit. We staan garant voor de extreem hoge beschikbaarheid en stabiliteit. Uw bedrijfsapplicaties en gegevens draaien bij ons op een (virtuele) private omgeving. Hierdoor heeft u geen last van bijvoorbeeld noisy neighbours die uw IT infrastructuur instabiel kunnen maken.

 • Security

  De cloudomgeving draait bij Lesscher IT in geavanceerde Tier3+ datacenters met extreem hoge uptime garanties. Hierdoor heeft u veel zekerheid dat uw organisatie altijd kan blijven draaien. Daarnaast heeft u één aanspreekpunt als het gaat om de inrichting en beheer van de cloudomgeving. Dit maakt uw IT omgeving bijzonder eenvoudig in beheer.

"Wist u dat de meerderheid van IT-managers voorkeur heeft voor een IT omgeving in een virtuele private cloud?"

Alles wat u moet weten over de cloud. 

Download de whitepaper

De vervolgstappen: