Over Lesscher IT

Migreren naar de cloud?

Bekijk al onze cloud oplossingen

#CloudOplossingen #WetenwaarITomdraait

Cloud Oplossingen

Een IT-omgeving in de cloud biedt veel voordelen. Flexibiliteit, schaalbaarheid en extreem hoge betrouwbaarheid maken onze cloud diensten erg populair. Lastiger is echter het kiezen van de juiste cloud configuratie. Vaak is het een combinatie van verschillende cloud oplossingen en wellicht zelfs lokale componenten die uw ideale IT-omgeving vormen. Het is een persoonlijk proces dat voor elke organisatie anders is. Welke cloud diensten u ook kiest, Lesscher helpt u verder om de optimale zakelijke IT-omgeving te bouwen. 

In tegenstelling tot andere cloudaanbieders houdt Lesscher IT het graag overzichtelijk en logisch. U bepaalt de cloud oplossing dat het beste bij uw organisatie past. Wij adviseren en brengen de kennis om de optimale cloud oplossing voor u te bouwen. Dit maakt de keuze voor de cloud een stuk minder complex. 


Op zoek naar pasklare cloudoplossingen?

Lesscher IT heeft een eigen cloudplatform waarop we pasklare oplossingen hebben ontwikkeld die we online voor u beschikbaar stellen. We noemen dat platform Pasklaar Online. Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor uw zakelijke werkplek, dan is onze Werkplek Online oplossing een gecshikte oplossing. Eventueel aangevuld met VoIP (Telefonie Online), cloud storage of een cloud back-up (Back-up Online). Toch een cloud oplossing van derden? Geen probleem. We leveren ook Office 365 en soortgelijke oplossingen.


Werkplek Online

De naam Werkplek online zegt het al. Werkplek Online is een Windows desktop die overal en altijd via internet beschikbaar is. U logt in via een website en heeft direct toegang tot e-mail, agenda, documenten en de diverse Microsoft- applicaties.

Lees meer

Back-up Online

Met Back-up Online zijn uw belangrijkste gegevens veilig opgeslagen in de cloud. Zelfs wanneer u gebruikt maakt van een gevirtualiseerde omgeving, kunt u met Back-up Online altijd en overal blijven werken. 

Lees meer

Telefonie Online

Een zakelijke werkplek kan natuurlijk niet zonder goede telecommunicatie. Met Telefonie Online bent u voorzien van alle gemakken ineen: VoIP, conference calling, agendabeheer, chatten en videobellen. 

Lees meer

WiFi as a Service

U kunt pas echt goed werken, wanneer uw beschikking heeft over een goed WiFi-netwerk. Met WiFi as a Service heeft u geen omkijken naar de inrichting en het beheer ervan. Just plug & play

Lees meer

Office 365

Werken vanaf elke locatie en op elk device? Dat kan met Microsoft Office 365: een online versie van het bekende Microsoft Office-pakket. Office 365 draait ook in de cloud van Microsoft. U werkt altijd met up-to-date programma's en hoeft geen lokale software meer te installeren. Bovendien kunt u als gebruiker kiezen uit diverse aanvullende functionaliteiten.

Meer informatie

Overige Microsoft Oplossingen

Naast Office 365 biedt Microsoft diverse oplossingen die ook via de cloud beschikbaar kunnen worden gesteld. Deze oplossingen worden stuk voor stuk gekenmerkt door toegankelijkheid, gebruiksgemak en effectiviteit. Lesscher IT helpt u graag om Exchange Online, Sharepoint of Lync te implementeren.

Meer informatie